Adótanácsadás

A Rékasi Beauty Kft. nagy hangsúlyt fektet a kötelező szakmai továbbképzések mellett (20 kreditpont), a további szakmai képzésekre, amely a 2020. évben a Pénzügyminisztérium nyilvántartása szerint 69 kreditpontot jelentett.

Az adótanácsadási tevékenység elkülönül a könyviteli szolgáltatás nyújtása során jelentkező adózási kérdésektől. Külön megbízás alapján, az adóoptimalizálás, az adótervezés, az egyes adónemekkel kapcsolatos komplex kérdések területét öleli fel. Díjazása külön megállapodás alapján kerül meghatározásra, az adott feladat megoldásához szükséges időráfordítás függvényében, 40.000 Ft/óra + ÁFA összegben.

Minden egyes adótanácsadással kapcsolatos feladat ellátását személyesen én végzem, ennek következtében fel sem merül annak a kockázata, hogy ezt a komplex tevékenységet részben vagy egészben szakképzettséggel nem rendelkező munkavállalók folytassák. A Rékasi Beauty Kft. az ügyfelek részére történő folyamatos rendelkezésre állás keretében prémium adótanácsadási szolgáltatást nyújt.